Komplikationer...

Malte har, som sagt, svullnat upp riktigt ordentligt i höger ansiktshalva. Svullnaden är betydligt värre nu än efter operationen. Under gårdagen så kom och gick olika läkare och de spekulerade i vad orsaken kan vara, men i huvudsak blev beskedet "avvakta". Antagligen vill man inte fatta något beslut om åtgärd innan någon av de opererande kirurgerna fått titta på Malte, vilket skedde i morse, då PN var åter i tjänst. Han misstänker att det möjligtvis kan vara någon form av rubbning av skallbenslocket som gör att det läcker likvor ("hjärnvätska"). PN beslutade att Malte ska genomgå en ny CT-scanning under eftermiddagen.

Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Annika

Nej men nu får det väl räcka!! Skönt att det inte är en tumör och att de troligen har lagat det som var fel. Men nu kan ni gott och väl få vara hemma och hämta nya krafter! Håller tummarna att allt fortsätter väl!
Kram Annika och Magnus

2008-02-11 @ 18:16:39
Postat av: Lotta Strinnholm m familj

Alla dessa tvära kast, från första akuta sjukhusbesöket, cancerbeskedet till väntan på operation, själva operationen och dagarna efteråt, och sedan ny information där allt som hänt plötsligt är något annat än vad man först trott. Och så nu, tillbaka på sjukhuset igen och oviss, väntan, precis när ni trodde att det vänt. Vad vi unnar och önskar Malte hemmasäng, bus med Joel och gos i soffan och er vuxna detsamma! En chans till återhämtning, ett bara varande, att få slappna av lite.
Tänker särskilt mycket på dig Teres som också bär ett barn i magen, hur all denna psykiska och fysiska press tar av dina krafter. Vad jag särskilt unnar dig lite lugn och ro nu. Vi tänker på er, massor. Kramar L, D, H, I.

2008-02-12 @ 09:30:07
Postat av: Sara

Lilla Malte, minnet av dig, leende med glittrande ögon, och huvudet i bandage har etsat sig fast i mitt hjärta. Denna känslomässiga berg-o-dalbana tär hårt på er och alla oss som älskar Malte. Jag hoppas innerligt att CT-skanningen ger positiva besked. Vi tänker på er alla
♥Sara ♥Janne ♥Maja ♥Mille

2008-02-12 @ 16:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0