Ny operationsdag bestämd

Idag på morgonronden välkomnade Malte hela rondgänget med ett stort leende och en uppsträckt hand. Bitarna kring ett nytt operationstillfälle börjar så smått falla på plats och om Malte passerar narkosläkarnas granskning med godkänt resultat så lutar det åt operation onsdagen den 30/1. Vidare ansåg man att Malte återhämtat sig bra och svarar bra på medicineringen. Detta sammantaget har gjort att läkarna beviljat oss permission över helgen.

Mötet med narkosläkarna gick bra och Maltes hjärta och lungor var i gott skick. Detta faktum spikade att Malte rullas iväg, om inget oförutsett inträffar, för operation tidigt på morgonen onsdagen 30/1. Vi ska infinna oss igen på avdelningen på tisdag kl 13, och sedan ska Malte genomgå en ny stor provtagning den eftermiddagen, så att provsvaren är så färska som möjligt.

Beskedet om permission gjorde att pappa B och J kom upp lite tidigare än vanligt till sjukhuset och de tog bilen istället för att promenera förbi änderna vid Svandammen. När man inte är inlagd så får man bekosta och ombesörja medicineringen själv, så T begav sig iväg till närmaste apotek, så snart vi  packat ur bilen hemma.

Vi känner nu, efter att ha levt i detta "tillstånd" i 12 dagar, att vi börjar känna oss lite slitna, både mentalt och fysiskt. Permissionen kommer nog mest att utnyttjas till fysisk vila. Mental vila blir nog svårare att få till med tanke på de umbäranden som nu är så påtagliga och nära förestående. Likväl som J och Malte ofta får oss att skratta så glädjetårar rinner, så får ovissheten och oron över tumören och de åtgärder som väntar oss att lika ofta fälla och torka tårar av en helt annan karaktär...     

Kommentarer
Postat av: Jessica Anlér

vet inte vad jag ska säga, att läsa detta är 10 smällare värre än att få det återberättat av nån annan.
stora kramar på er
/Jessica,Emelie å Mattias

2008-01-25 @ 13:11:04
Postat av: Anne och Robban

Åh, vad ni förtjänat denna "permis". Ha en så bra helg ni kan och så håller vi tummarna hårt på onsdag.
KRAMAR från Anne och Robban

2008-01-25 @ 13:35:46
Postat av: sara

Hej igen! Härligt att se M krypa runt hemma hos sig själv, det stärker nog honom!
På er bröllopsdag så sa jag i mitt tal att ditt hjärta Teres, rymmer många. Och jag hoppas och tror att ni vet att Malte rymms i många många hjärtan.
På onsdag kommer vi alla att tänka på er och hoppas på det bästa med er.
Kram på er alla från oss alla här hemma.

2008-01-25 @ 20:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0