Operation "minus 3 dagar"...

Malte verkar ha gjort det till en grej i dessa dagar att försöka väcka sin pappa på lite mer udda och orginella sätt än vanligt. I morse fick han tag på fjärrkontrollen till tv:n medan hans pappa fortfarande låg och sov sin skönhetssömn. Det var snart gjort för Malte att med några få knapptryckningar slå på tv:n och höja volymen till max! Pappa B vaknade på hundradelar av en sekund, satte sig vinkelrätt upp i sängen med hjärtat i halsgropen, medan taket höll på att lyfta av Dr Phils förmanande röst som sa: "I think you'd better cool down." Jo jo, lättare sagt än gjort! Nu straffade sig detta "bus" tämligen omgående eftersom gärningsmannen själv blev minst sagt rädd av den höga ljudvolymen. När den värsta chocken lagt sig för de kramande två så hördes ljudet av en tassande storebror och sjungande mamma utanför dörren. Frukost och mediciner var alltså på gång.

Efter frukost och lekar på vardagsrumsgolvet tog sig Malte en välförtjänt förmiddagslur. Därefter bar det av ut på gården för lite frisk luft innan det var dags för lunch - på menyn stod det potatisplättar med sylt.

Permissionen från sjukhuset känns bra, eftersom det är skönt att få uppleva lite "vanlig vardag", både efter det som varit, men oxå innan det som komma skall i form av nästa veckas förestående prövningar.

På eftermiddagen kom farbror N över med lite kakor och tårta. Han fyller nämligen år på tisdag, men då pågår ju förberedelserna för fullt inför operationen, så Malte fick chansen att fira honom lite i förväg. Kakkalaset i kombination med eftermiddagsmedicineringen tog ut sin rätt och Malte vilade en timme.

    
Efter lite lek och mammas lax till middag så avrundades dagens aktiviteter med ett bad. Oj så skönt! Det var ett tag sedan man plaskade loss tillsammans med mamma och storebror.


Nybadad och fräsch ligger han nu och sussar sött. Antagligen drömmer och klurar han om vilken uppväckningsmetod han ska använda på sin pappa i morgon bitti...

Kommentarer
Postat av: Ullis S N

Vad skönt att ni har fått vara tillsammans hela familjen i helgen. Ni har så fina små pojkar och Malte ser stark ut. Han är en fajter så det kommer att gå bra, det finns inget annat.
Vi tänker mycket på er och våra tankar kommer vara hos er på onsdag.

Än en gång vill jag tacka för allt fint ni skriver.

Kramar i masssor från Ullis, Stefan, Elias o Wilmer

2008-01-28 @ 08:21:28
Postat av: Tomas

Håller tummarna stenhårt för Er morbror Tomas tänker på dig hela tiden.

2008-01-28 @ 20:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0