Operation "minus 4 dagar"...

Malte vaknade strax efter kl 07. De två första aktiviteterna han prioriterade var att, med ett stort leende, bita sin pappa hårt i vänster axel samt pilla fram sin snopp över blöjkanten, så att duntäcket kunde få sig en liten "rotblöta"... Himlen var blå och morgonsolen gömde sig bakom en molnkant vid horisonten, vilket fick till effekt att ett mysigt sken spred sig in i rummet. Om det inte hade varit för smärtan i axeln och den något fuktiga sängen hade vi nog kunnat ligga kvar ett bra tag och myst.

Efter frukost begav sig mamma T och J till Gränby Centrum för att uträtta en del ärenden. Mormor anslöt en stund och bjöd J på en "Pinnstååta" (Prinesstårtbit) till fikat.

Pappa B och Malte la sig och kollade på störtloppet på tv. Vem som vann vet de dock inte då båda blev dåsiga och passade på att klämma in en förmiddagslur. Pappa blir trött av att han sitter uppe sent och tänker på "framtiden", och Malte blir lite pömsig av den ganska tunga medicinering han genomgår för tillfället. Denna stund framför tv:n gottgjorde dock mer än väl den uteblivna mysstunden på morgonkvisten. Malte låg tvärs över sin pappas bröstkorg och andades stilla och pappa B passade på, som vanligt, att sniffa på hans tunna lockiga hår.

Till lunch kom T och J hem och det serverades pannkaka med rårörda lingon och grädde. Nu var farbror N på intågande och en promenad till Saluhallen för att köpa ost till "kvällsmyset" stod som nästa punkt på programmet. Malte sov under hela utflykten, men mådde nog gott av den friska luften. En välbehövlig tvättstugetid och en god middag stod näst på dagordningen. Kvällen avrundades med cider, vin och dagens inhandlade ostar framför tv:n.
 
I dag har det känts betydligt bättre än igår, då både mamma T och pappa B hade en emotionell svacka. Humörsvängningar får vi nog räkna med den närmsta tiden då sorg blandas med förhoppningar om lycka i alla tankar som upptar våra sinnen för tillfället.

    


Kommentarer
Postat av: maria

Nu har jag läst hela Maltes blogg hittills. Jadu ..man ryser vid tanken.
Jag blir bara så arg så arg ...skickas hem från barnakuten...virus/ förkylning...ja det där känner jag igen. SUCKAR..
Skickar många kramar till den lilla familjen ..o vill bara säga ..vilken underbar liten son ni har . Han ser verkligen ut som en liten kämpe. Kämpa på nu lilla Malte....

2008-01-27 @ 12:15:22
URL: http://medlem.spray.se/jossan1991/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0